Heesters-In-Pot---Heesterkwekerij-JC-Niesing-Logo-Header

Over ons

J.C. Niesing: een echt familiebedrijf met passie voor sierheesters

Kweker Bas Niesing

Bas Niesing – Directeur/Eigenaar Heesterkwekerij JC Niesing

Onze Heesterkwekerij is opgericht door Jan Cornelis Niesing in 1972. De kwekerij is gestart op 0,5 HA grasland waar alle Heesters in de volle grond werden gekweekt. Door de Jaren heen zijn we doorgegroeid naar een bedrijf van 3 HA grond en zijn we overgestapt naar het kweken van heesters in pot.

Inmiddels staat zoon Bas Niesing sinds 2017 aan het roer en hebben we 3 medewerkers. Daarnaast hebben we veel vakantiewerkers en seizoenswerkers tijdens het potseizoen.

Heesterkwekerij J.C. Niesing is nu een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van gestekte en geënte heesters. We kweken heesters in potten van hoofzakelijk 3L maar ook potten van 2L , 5L en 15L. Het hele jaar rond leveren wij Heesters van hoge kwaliteit. Ook kweken we jaarlijks nieuwe soorten en hebben we nieuwe soorten op proef staan.

Wij leveren onze heesters aan tuincentra, bouwmarkten, groothandel, Hoveniers en betere aanleg. We leveren dus niet aan particulieren.

We blijven innoveren op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid. Zo wordt het gietwater volledig gerecycled en potten we in duurzame potten.

Heesterkwekerij J.C. Niesing is MPS A gecertificeerd en we zijn aangesloten bij VARB, Treecommerce en Floridae.

“Met onze sierheesters kunt u het hele jaar genieten van een groene en bloeiende tuin!”